Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren in de vorm van stroken of tegels in verschillende afmetingen zijn de laatste jaren erg populair. Een PVC vloer is dan ook een top product met voordelen zoals: hoge slijtvastheid, makkelijk in onderhoud en een robuuste uitstraling. Verder geeft het een warme uitstraling, is het onverwoestbaar.

Een PVC vloer leggen, is ondanks de populariteit, niet altijd even eenvoudig. Aangezien u nog jaren tegen uw vloer zal aankijken is het niet acceptabel dat er schoonheidsfoutjes aanwezig zijn. Daarom raden wij u aan om dit klusje aan ons over te laten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van verschillende vloerafwerkingen zoals: pvc vloeren, marmoleum, vinyl en tapijt, noemen wij onszelf experts. Met deze expertise hebben wij enorm veel klanten geholpen in allerlei situaties, zowel particulier als projectmatig. Met deze expertise verzekeren wij een PVC vloer met foutloze afwerking.

Of u nu een PVC vloer, PVC stroken of PVC tegels wilt, wij kunnen u hiermee helpen.
De All-in prijs voor het egaliseren, leveren & aanbrengen van pvc is vanaf slechts €43,95 per m2 inclusief BTW.

Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op!

Bel ons Direct! Stuur ons een bericht
U bent ook van harte welkom in onze winkel!

PVC vloer laten leggen door ons

Er zijn veel voordelen verbonden aan het uitbesteden van deze zware klus. Ten eerste hoeft u uzelf niet fysiek te belasten aangezien wij dit voor u zullen doen. Hierbij garanderen wij een foutloos resultaat wat compleet naar uw wens zal zijn. Verder werken wij met twee unieke methoden die tijd en geld besparen.

Ziet u er als een berg tegenop om de plavuizen te slopen en om in de puin en stof te gaan zitten? En om vervolgens ook nog een container te moeten huren om de puin te verplaatsen? Geen zorgen, hier hebben wij de ideale oplossing voor. Dit extra werk is allemaal overbodig, door middel van een speciale voorstrijk op de plavuizen aan te brengen kunnen wij de plavuizenvloer ook gewoon egaliseren zodat u weer een nieuwe basis/ondervloer heb waar u allerlei soorten vloeren op aan kan brengen.

Indien u een houten ondervloer heeft dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Hierbij bieden wij twee opties aan afhankelijk van de situatie en uw wensen. Bij optie 1 egaliseren wij de houten ondervloer met een vezelversterking door de egalisatie. De tweede optie is om een 2 laags MDF ondervloersysteem aan te brengen. De tweede optie gebruiken wij meestal als er teveel gaatjes en kieren in de houten ondervloer zitten waardoor de egalisatie weg vloeit.

Indien u toch nog vragen heeft neem dan contact met ons op!

Bel ons Direct! Stuur ons een bericht

Plintafwerking tegen een scherpe prijs

Voor een compleet totaalplaatje moeten de plinten ook op een juiste manier zijn afgewerkt. Vanzelfsprekend, kunnen wij u hier ook mee helpen. Hierbij bieden wij de volgende mogelijkheden:

Plintafwerking op verschillende hoogtes (6cm/8cm/10cm) geleverd, geplaatst en bovenop afgekit met witte acrylaatkit.
All-in prijs vanaf: €8,75 per meter.

Traprenovatie met PVC

Ook uw trap verdient wel eens een vernieuwing. Wij kunnen uw gehele trap renoveren met zowel PVC stroken of PVC tegels op uw trap, de keuze is aan u.
Voor het PVC inclusief aluminium trapkant profielen en lijm en arbeid, rekenen wij een
All-in prijs vanaf 1100,- inclusief btw.

Stotijn levert PVC vloeren van:

Stotijn levert en legt Forinn pvc vloeren
Stotijn levert en legt Lifestyle by headlam pvc vloeren
Stotijn levert en legt Mflor design floors pvc vloeren
Stotijn levert en legt Quick Step pvc vloeren